Werken bij ons

Werken bij ons

Medical Counseling

Vacatures

Vanuit de filosofie van De Madelief is wenselijk dat je ruime levenservaring hebt opgedaan binnen een functiegebied. De Madelief is geregeld op zoek naar ervaren mensen in de volgende functies:

Huishoudelijke Hulp

De huishoudelijke hulp biedt hulp aan mensen van alle leeftijden, die door ziekte of andere omstandigheden niet (of slechts gedeeltelijk) hun huishouden kunnen doen. Het is ook van belang zoveel mogelijk de zelfstandigheid van de cliënten te waarborgen. Een opleiding is hiervoor niet vereist.  Wel is het belangrijk dat je goed de gewenste taal spreekt, geduldig en vriendelijk bent, snel en goed huishoudelijke taken kunt verrichten en flexibel inzetbaar bent.

Wil je solliciteren? Mail dan een korte brief en je CV naar info@thuiszorgdemadelief.nl

Helpende niveau 2

Deze functie kan alleen worden ingevuld door kandidaten die een opleiding tot Helpende niveau 2 hebben gevolgd en dit diploma hebben behaald. De Helpende doet vooral ADL –taken zoals helpen bij douchen of wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken, opstaan en naar bed gaan. Soms dienen ook voor een deel van de tijd huishoudelijke taken te worden gedaan: dit is per klant verschillend.

Wil je solliciteren? Mail dan een korte brief en je CV naar info@thuiszorgdemadelief.nl

Verzorgende niveau 3 IG (of Verzorgende C)

De functie van Verzorgende niveau 3 IG of Verzorgende C kan alleen worden ingevuld door kandidaten die de gelijknamige opleiding hebben gevolgd en hebben afgerond met een diploma. Naast ADL-taken zoals helpen bij douchen of wassen, aan- en uitkleden, eten en drinken, en opstaan en naar bed gaan kan het ook gaan om een wat verder gaande hulpvraag met bijv. medicijnen, decubitus, aan- en uittrekken van steunkousen, incontinentieverzorging, transfer in en uit de rolstoel en in en uit bed, wondzorg, enz. Dit hangt per situatie erg af van wat de klant nodig heeft en gaat in overleg met onze planners.

Wil je solliciteren? Mail dan een korte brief en je CV naar info@thuiszorgdemadelief.nl

Verpleegkundige

De verpleegkundige hulp bestaat onder meer uit: begeleiding bij ernstige ziekte, het verrichten van specifieke handelingen zoals insuline spuiten, blaasspoelen, pijnbestrijding en stomaverzorging. Daarnaast adviseren de verpleegkundigen over hulpmiddelen en bemiddelen met andere instanties over de zorgverlening. Je bent een ervaren verpleegkundige die garant staat voor professionele hulp. Vereiste opleiding: Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige, bent flexibel inzetbaar en hebt een ruime werkervaring.

Wil je solliciteren? Mail dan een korte brief en je CV naar info@thuiszorgdemadelief.nl

Stageplekken

De Madelief geeft lerende graag een kans om hun kennis te verbreden en ervaring op te doen binnen de zorgbranche. Mocht jij ook stage willen lopen bij De Madelief, mail dan een kort briefje en je CV naar:info@thuiszorgdemadelief.nl

 

De Madelief biedt onder andere stageplekken voor de volgende studenten:

  • Financiële administratie, min. leerjaar 2
  • Helpende niveau 2 studenten
  • Verzorgende niveau 3
  • Sociaal Pedagogisch Hulpverlening
  • Maatschappelijk werk